Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی برنامه جشن رمضان، در شب پانزدهم ماه مبارک رمضان، دو مهمان خاص با قصه‌های جذاب مهمان این ویژه برنامه بودند.

این برنامه قصد دارد که همانند هر سال، جشن رمضانی باشکوه در فضای استودیویی برگزار و امید، شادی بخشی و شادی آفرینی را به جامعه منتقل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو هرشب میزبان مهمان‌های متفاوتی از اقصی نقاط ایران است که قصه‌های جذاب و شنیدنی دارند.

مهمان شب پانزدهم جشن رمضان ۱۴۰۰، دکتر قاسم موسوی از خطه مازندران بود. او که در حال حاضر ۲۵۰۰ بیمار تحت حمایت خود دارد درباره خاطرات گذشته اش گفت: از وقتی به یاد دارم پدر مرحومم بیماری اعصاب و روان داشتند و همیشه در بستر بودند. بخشی از استعداد‌ها ذاتی است، یعنی ژن خوب در وجود خانواده ما بود.

وی افزود: ما ۷ خواهر و برادر هستیم، قبل از من شرایط برای درس خواندن آن‌ها خوب نبود، زیرا روستا امکانات خاصی نداشت به طوریکه خانه ما حتی برق نداشت. خوشبختانه در آن شرایط درس ما خوب بود. ابتدایی را در روستا خواندم، برای مقطع راهنمایی به یک روستای دیگر با ۵ کیلومتر فاصله میرفتم و در مقطع دبیرستان هم به یک مدرسه شبانه روزی در منطقه خودمان می‌رفتیم.

موسوی با بیان اینکه در مقطع ابتدایی درس ما بهتر بود، اظهار کرد: من از اول یعنی حتی زمان کنکور هم بیشتر از ۳ یا ۴ ساعت درس نمیخواندم. از کودکی تلفظ سین من مشکل داشت به همین خاطر هروقت بچه‌ها می‌پرسیدند نمره ات چند شده می‌گفتم ۱۸ یا ۱۹، دوست نداشتم بگویم بیست و آن‌ها مرا مسخره کنند. زمان کنکور هم شیوه‌های تست زنی مثل الان رایج نبود، من بیشتر بر کتاب‌های درسی مسلط بودم و در نهایت در کنکور رتبه ۴۷۰ را کسب و در رشته پزشکی دانشگاه ساری قبول شدم.

این پزشک جوان در پاسخ به اینکه هزینه‌های تحصیل از کجا تامین میشد گفت: مشکلات مالی که از همان ابتدا وجود داشت، ما تحت پوشش کمیته امداد بودیم، از طرفی خود من از ۱۳ سالگی هر کاری که در روستا وجود داشت مانند کشاورزی، چوپانی و... انجام دادم. به یاد ندارم از مادرم پول تو جیبی گرفته باشم. ما همان موقع برای رفتن به مدرسه در روستای دیگر کرایه نداشتیم به همین خاطر هر ماشینی که نگه میداشت اول میگفتیم که پول نداریم آن‌ها هم گاهی سوار می‌کردند. حتی یک بار راننده کامیون معدن ما را سوار کرد وقتی رسیدیم گفت کرایه بدهید گفتیم پول نداریم، دوباره ما را به محل اول برگرداند.

وی درباره خاطرات خود از زمان دانشگاه بیان کرد: به هرحال ما که در محیط روستایی بزرگ شده بودیم تفاوت‌هایی با بچه‌های دیگر داشتیم، دانشجو‌های دیگر حداقل یک گوشی موبایل و یک ماشین داشتند، اما من ترم ۲ بودم که پولی تهیه و با آن موبایل خریدم. یا در کلاس کامپیوتر همه بچه‌ها سرفصل‌های درس کامپیوتر را کاملا بلد بودند، تنها شخصی که با کامپیوتر کار نکرده بود من بودم.

موسوی با بیان اینکه الان شماره من را ۲۵۰۰ نفر از مردم دارند گفت: هر مشکلی که پیش می‌آید با من تماس می‌گیرند. بیشتر بیماران تحت پوشش من هم معلم‌های قدیمی ام هستند. کودکان در مطب من خیلی عزیز هستند، این رابطه خوب باعث میشود که معاینه هم راحت باشد.

وی در پاسخ به اینکه هزینه دایر کردن مطب دا از کجا تهیه کردید بیان کرد: پول اجاره مطب را از کمیته امداد وام گرفتم. من از ابتدا آرزوی پولدار شدن نداشتم و پولدار بودن برایم ارزش نبود. الان هم دوست دارم که تخصص بگیرم تا بیشتر به مردم کمک کنم.

در ادامه مهدی جهانی وارد استودیو شد و با بابک افرا و زینب پورابراهیم به گفتگو نشست.

جهانی گفت: من اصالتا متعلق به مازندران هستم، صدا و بینی ام را از پدرم به ارث برده ام، اما بینی را عمل کردم.

وی افزود: پدرم مخالف صد در صد فعالیت من در موسیقی بود و همیشه میگفت درس بخوان؛ من درس خواندم و فوق لیسانس گرفتم، بعد به پدرم گفتم الان فوق لیسانس دارم اجازه فعالیت در موسیقی به من میدهی؟ اما او باز هم مخالفت کرد و من در نهایت کار خود را انجام دادم. بابت رسیدن به این مرحله هم خیلی سختی کشیده ام.


خواننده "بخواب دنیا" بیان کرد: اولین بار که با مادرم صدای خودم را گوش کردم، مادرم گریه کرد من هم گریه کردم به همین خاطر به مادرم گفته ام که اصلا در کنسرت هایم گریه نکند، زیرا من هم گریه میکنم.

وی در خصوص برخی از خصوصیات اخلاقی اش توضیح داد: یک روز در منزل با مادرم بحث کوچکی داشتیم، او رفت بیرون تا نان بخرد من هم خیلی عذاب وجدان داشتم، دنبالش رفتم و دیدم که نانوای محله با او بحث میکند. کاری کردم که بعد از آن هرکسی مرا در محل می‌بیند ادای احترام میکند.

قسمت پانزدهم جشن رمضان ۱۴۰۰ با اجرای قطعه " بخواب دنیا" و با صدای مهدی جهانی به پایان رسید.

جشن رمضان ۱۴۰۰ به تهیه کنندگی کاوه امیری و سردبیری فرزانه پزشکی کاری از گروه اجتماعی شبکه پنج سیماست که در شب‌های ماه مبارک رمضان حوالی ساعت ۲۱:۳۰ تقدیم حضور بینندگان می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشن رمضان رمضان 1400 جشن رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۷۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش محمد مهاجری به زندانی شدن یک وکیل دادگستری /یکسوی دعوا سعیدمرتضوی است و یکسو وکیلی شریف!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا در کانال تلگرامی خود نوشت؛

دیروز آقای مصطفی ترک همدانی وکیل محترم دادگستری با محکوم شدن بخاطر شکایت مربوط به ۱۰ سال قبل سعید مرتضوی روانه زندان اوین شد تا دوره حبس ۹۱ روزه خود را سپری کند.

به گواهی بسیاری از کسانی که او را می‌شناسند، ترک همدانی فردی متدین، متعهد، مسلط به حرفه وکالت، باسواد و دلسوز است و با وجود سنگ اندازیها و مزاحمت‌های فراوان در دولت احمدی نژاد، از انجام وظایف خود باز نماند.

اطلاعات حقوقی من قطعا ناقص است اما ضمن احترام به روند قضایی طی شده ، به شهادت دوستان حقوقدان، حق ترک همدانی این نبود که امروز پشت میله های زندان باشد.

عناوین انشاء شده در مجموعه قوانین کیفری تحت عنوان جرم و مجازات از دو جنبه‌ مختلف قابل توجه هستند،از یک سو تکلیفی است که هریک از شهروندان با آن روبه‌رو هستند و از طرفی حقوقی است که حاکمیت به منزله‌ی قائم مقام ملت در راستای انتظام جامعه در مقام استیفاء از آن برآمده با تحمیل مجازات بر ناقضان قانون دیده می‌شود.پیرو چنین قاعده‌ای به همان میزان که قانون حکومت و شهروندان را به رعایت مقررات الزام می‌دارد حقوقی نیز برای طرفین منازعه تعریف می کند .

تصویر نهایی تحقق این قاعده در عدالت از جنبه های مختلف اجتماعی و قضایی به منصه ظهور می رسد با این وصف آنچه که اخیرا برای آقای مصطفی ترک همدانی رخ داده قابل نقد است‌.

وی در کسوت وکیل دادگستری دارای یک وظیفه صنفی و ذاتی‌ در جهت دفاع از حقوق عامه‌ ملت است که این امر در قالب نقد عمکرد حاکمیت و ابواب جمعی وابسته به ارکان حکومت خاصه دستگاه قضایی تبلور می‌یابد.

بدون تردید توقعی که مردم از قضات در قانون‌مداری و تمکین به قانون دارند خیلی بیشتر از سایر شهروندان است . لذا چنانچه شخصی که سابقه‌ قضاوت و دادستانی در دستگاه قضا دارد علیرغم اشراف بر موازین قانونی در مسئولیت اجرایی مقررات را نادیده بگیرد بی شک عملکرد وی قابل نقد است چرا که در چنین فرضی سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. لذا عطف به همان تکلیف صنفی و ذاتی مصطفی ترک همدانی مراتب لزوم رعایت قانون را متذکر شده، دادستان سابق (سعید مرتضوی) را به تمکین از قانون دعوت می‌کند.

با این وصف ضمن اشاره به این امر که مجموعه مطالب منتشر شده از سوی این وکیل دادگستری پیش از آنکه جنبه خبری و رسانه ای داشته باشد تا در قالب نشر اکاذیب واجد عنصر قانونی این جرم تلقی گردد شرح ماوقعی است مستند به اسنادی که در اداره ثبت شرکت‌ها ثبت شده و لذا واجد وصف اسناد رسمی است و نکته جالب آنجاست که شاکی پرونده وی یعنی سعید مرتضوی پیشتر به موجب همین مستندات محکوم شده است .

حال که دست بر قضا اعاده دادرسی مرتضوی پذیرفته و برائت حاصل کرده منصفانه نیست که حکم برائت وی را دلیلی برای محکومیت دیگری قرار دهیم،چرا که بدین سان چهره ی عدالت از آن زیبایی که برای آن تصور می شود دور خواهد شد .

سعید مرتضوی نزد افکار عمومی شناخته شده است و داوری مردم درباره او بسیار روشن است. ترک همدانی را هم خواص،خوب می شناسند و خلوص نیست و صفایش را می دانند.

امیدوارم قوه قضاییه که در دوسال اخیر اصلاحات پرشتابی را در دوره ریاست جناب آقای محسنی اژه ای آغاز کرده و تصویری موجه از این قوه را در برابر دیدگان ملت قرار داده، اجازه ندهد با چنین اتفاقی کام عدالت تلخ شود.

یکسوی دعوا سعیدمرتضوی است و یکسو وکیلی شریف که زندانی شده. تا بزرگان قضا را زین دو نفر، با که عنایت باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903320

دیگر خبرها

  • (ویدئو) آرزوی غم‌انگیز دختربچه بلوچ
  • اسم فلیک را نیاورید، برای بایرن بزرگ افت دارد!‏
  • سفری خاطره انگیز با تور تایلند آرزوی سفر
  • نجاتم دهید، دیگر به پایان خط رسیده‌ام!
  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • ۱۰ گنج گمشده بزرگ تاریخ | داستان‌هایی خواندنی از گنج‌های مرموز دنیا
  • (ویدئو) آرزوی مارادونا که توسط پله برآورده شد
  • مشکل بارسا با نایکی: دعوا سر اسم لواندوفسکی!
  • واکنش محمد مهاجری به زندانی شدن یک وکیل دادگستری /یکسوی دعوا سعیدمرتضوی است و یکسو وکیلی شریف!